domingo, 27 de noviembre de 2011

Diferències entre el musical de Mar i cel i l'obra de teatre original

Escenes
En el musical de Mar i cel, hi ha una escena en què Hàssen se sent molt malament per haver traït Saïd, en l'obra de teatre original no surt aquesta escena. També hi ha una en què tots els cristiants surten de la seva presó i els pirates comencen a jugar amb els presoners, Saïd dóna l'ordre de que es treguin tot el que portan, collarets braçalets, anells...
En el musical Carles dispara un tret contra Saïd i Blanca s'interposa i acaba morint, llançant-se juntament amb Saïd al mar, en canvi en l'obra de teatre és diferent.

Personatges
Hi ha dos personatges que en l'obra de teatre no surten, la germana de Blanca, Maria que és una noia que sempre fa veure a Blanca lo que es bo i dolent, hi ha en una escena que surt parlant amb grumet (Idris).
Un altre personatge que destaca molt és el grumet, que es diu Idris. Aquest nen sempre va escoltat tot, es molt espavilat.
Carles és el virrei marqués de València que va expulsar els moriscos fa 20 anys.

Conclusió
És que el musical és molt diferent de l'obra de teatre original, ja que en el musical surten més escenes, més diàlegs i els personatges són molt diferents. En l'obra de teatre s'explica clarament cada escena, amb els aparts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario